Buro-PRS

About Us New

OVER ONS

In 2000 ontstond er een vaste samenwerking tussen  Rik Sybesma, ontwerper van in- en exterieur en Peter Rozendal, bouwkundig projectleider. Dit is in 2001 uitgemond in de oprichting van Buro PRS. Met de volledige naam: Buro PRS  buro voor bouwkundig ontwerp en interieur lid BNI. Buro PRS ontwerpt voor exterieur en interieur, voor zowel particulieren als bedrijven.

De creatieve leiding is in handen van Rik Sybesma, de bouwkundige verantwoording ligt bij Peter Rozendal. Door een intensieve samenwerking tussen beiden is het mogelijk om de bouwkundige problemen op een creatieve, verrassende en vooral mooie manier in te vullen. Deze werkwijze is/geeft een meerwaarde aan o.a. detaillering en is daarmee een voorwaarde om een uitgebalanceerd en mooi resultaat te bereiken; iets wat Buro PRS  laat zien.

De algemene verantwoording voor een project is in handen van Rik Sybesma, die gezamenlijk met de benodigde specialisten (afhankelijk van de opdracht) het project van begin (eerste kennismaking) tot het eind (oplevering) begeleidt. Buro PRS levert maatwerk.

Bij Buro PRS zijn momenteel 2 mensen werkzaam, en is gevestigd in Naarden.

Voor informatie of een aanvraag kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen met Rik Sybesma of Peter Rozendal.

Contact

Onze Visie

Buro PRS: voor bouwkundig ontwerp en interieur lid BNI.

Buro PRS ontwerpt voor exterieur en interieur, voor zowel particulieren als bedrijven.

Het werk van Buro PRS wordt gekenmerkt door haar zorgvuldige benadering van de ontwerpopgave. Wij vinden een goede samenwerking belangrijk. De vraagstelling van u als opdrachtgever staat voor ons centraal. Het ontwerp, wat met gevoel voor detail, materiaal, kleur en sfeer wordt gemaakt, laten we zoveel mogelijk naadloos aansluiten bij de omgeving. Een dergelijke benadering kan alleen als men de kwaliteit van de omgeving maar ook de kwaliteit van detailleringen, materiaal , kleur en sfeer kent en erkent.

–       Dat houdt in bij nieuwbouw: de natuurlijke omgeving.

–       Bij een renovatie / aanbouw: een aansluiting bij de bestaande bouw.

De kunst van een goed ontwerp is iets nieuws te realiseren dat het gevoel geeft er altijd al te zijn geweest, dat gelijk een vertrouwd gevoel geeft”.

Buro PRS staat voor kwaliteit, functionaliteit en samenwerking. We hebben oog voor materiaalgebruik en detaillering. Naast originaliteit en verrassende details is bruikbaarheid voor ons een belangrijk uitgangspunt. Wij laten ons dan ook graag inspireren door mooie ontwerpen en designs uit heden en verleden. Maar ook door beelden van alledag. In ons bestaan zijn projecten in nieuwbouw, verbouw, inrichting en advies gerealiseerd. Onder deze projecten bevinden zich scholen, woonhuizen, interieurs, kantoren, hotels en restaurants. U kunt ons inschakelen bij uw (eerste) plannen voor verbouw, nieuwbouw en renovatie. Wij kunnen u met onze ervaring en deskundigheid behulpzaam zijn bij bouwaanvragen en bouwbegeleiding. Met onze creativiteit zijn wij in staat uw wensen om te zetten in volwaardige schetsontwerpen, interieur- en exterieur ontwerpen. Ook kunnen wij op uw verzoek interieur adviezen geven. Een goede samenwerking met de opdrachtgever staat bij ons hoog in het vaandel; wij leveren maatwerk. Het gehele ontwerp- en bouwproces wordt door ons in enkele fasen geknipt:

–       Opmetingen en schetsontwerpen

–       Verzorgen van complete bouwaanvraag trajecten (evt. wijziging Bestemmingsplan)

–       Uitwerken, maken van werktekeningen en detailleringen

–       Bouwbegeleiding

Al deze onderdelen zullen in de offerte apart worden aangeboden.